Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού - Τί θα γίνει με τα σχολεία

THESSNEWS

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.


Αύριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό. Μπαράζ τηλεδιασκέψεων το σαββατοκύριακο οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα.

Η πρώτη φάση της χαλάρωσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Μαΐου και θα επανακαθορίζεται κάθε 15ημερο.Εν αναμονή των αποφάσεων για τα σχολεία

Μόνη βέβαιη ημερομηνία επανέναρξης είναι η 11η Μαΐου, για τη Γ' Λυκείου. Οι υπόλοιπες ημερομηνίες που εξετάζονται. Δύο είναι τα βασικά σενάρια σύμφωνα με πληροφορίες.

Στις 11 ή στις 18 Μαΐου θα ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που η λειτουργία τους θα γίνει με τήρηση των κανόνων απόστασης. Προς το τέλος Μαΐου θα επαναλειτουργήσουν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία, για τα οποία είναι πιθανόν να υπάρξει μικρή παράταση της σχολικής χρονιάς.

Πολύ πιθανή η παράταση της σχολικής χρονιάς, δήλωσε η υπ. Παιδείας, η οποία διαβεβαίωσε ότι «δεν θα φτάσει πέραν του τέλους Ιουνίου». Επιπλέον, είπε ότι πιθανότατα θα υπάρξει έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς νωρίτερα αλλά όχι για όλες τις βαθμίδες.

Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
27.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget