Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

666: ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ
 Κατοχικά Νέα

Παρακολουθήστε αυτήν την Ειδική Έκθεση του Infowars σχετικά με τον παγκόσμιο αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Microsoft 060606 και το σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 2020 που κατατέθηκε από τη Microsoft Technology περιγράφει μια τεχνολογία όπου η ανθρώπινη δραστηριότητα χρησιμοποιείται για την εξόρυξη κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας μια συσκευή που μεταφέρει δεδομένα ανθρώπινης δράσης σε έναν κύριο διακομιστή.

Μόλις ένας άνθρωπος ολοκληρώσει μια δραστηριότητα που αποστέλλεται από τον διακομιστή, ο άνθρωπος ανταμείβεται με κρυπτογράφηση για την ολοκλήρωση της εργασίας που απαιτείται από τον υπολογιστή.

Είναι αυτό το μακρόχρονο σημάδι του Θηρίου που προειδοποιήθηκε στη Βίβλο;


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INFO WARS :Corfiatiko
27.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget