Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στις 12 το βράδυ… καληνύχτα – «Αυστηρή σύσταση» για περιορισμένη κυκλοφορία στον δρόμο


Φωτογραφία αρχείου: Intime

Στις 4 Μαΐου η Ελλάδα μπαίνει στην φάση της “νέας καθημερινότητας”, όπως ονομάστηκε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρμόδιους υφυπουργούς που περιέγραψαν το πλαίσιο της μετάβασης από την εποχή του “μένουμε σπίτι” σε αυτήν του κινούμαστε προσεκτικά.


Ο κορονοϊός έχει πια αλλάξει την Ελλάδα και όπως είπε ο πρωθυπουργός στο νέο του διάγγελμα, «μπορούμε πια να πούμε με ασφάλεια ότι τα μέτρα που πήραμε απέδωσαν» κρούοντας ωστόσο τον κώδωνα του κινδύνου και λέγοντας πως πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και την επόμενη μέρα.
Η 4η Μαΐου θα είναι μια μέρα – ορόσημο για την χώρα, με τους πολίτες να μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι… χωρίς SMS, ωστόσο οι οδηγίες της Πολιτείας είναι σαφείς.

Μια από αυτές, μάλιστα, που αφορά στον χρονικό περιορισμό της κυκλοφορίας, αναφέρει συγκεκριμένα: “Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 πμ έως τις 6 πμ“.


Άλλες οδηγίες αφορούν στο πώς θα μετακινούμαστε, στην χρήση της μάσκας, το ωράριο προσέλευσης στις εργασίες τόσο στον Δημόσιο, όσο και στον Ιδιωτικό τομέα, αλλά και την εργασία εξ αποστάσεως.
Δείτε την κάρτα για την περιορισμένη κυκλοφορία28.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget