Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Βομβαρδισμός προτάσεων από ΚουκοδήμοΟ δήμος μας μπαίνει στην εποχή των νέων τεχνολογιών, έξυπνων εφαρμογών και ηλεκτρονικής εξυπηρέτηση του πολίτη, στα πρότυπα δήμων της Ελληνικής περιφέρειας που ήδη πρωτοπορούν στις καλές πρακτικές σε εφαρμογές e-εξυπηρέτησης των δημοτών τους εδώ και χρόνια.

Η ανάπτυξη των συστημάτων παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών που άμεσα θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει ο Δήμος μας, μεταξύ των άλλων ενδεικτικά θα περιλαμβάνει:
• Ηλεκτρονικές αιτήσεις και ηλεκτρονική διακίνηση των εγγράφων για θέματα των δημοτών με πρόβλεψη συστήματος παρακολούθησης από τους ενδιαφερόμενους για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το αίτημα και την καθημερινή εξέλιξή του.
• Ηλεκτρονική αποστολή εγγράφων-απαντήσεων προς τους πολίτες.
• Καθολική εφαρμογή των ηλεκτρονικών πληρωμών από και προς τον Δήμο καθώς και προς τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.
• Τοποθέτηση σε κεντρικά σημεία της πόλης, ηλεκτρονικού εξοπλισμού άμεσης έκδοσης πιστοποιητικών, βεβαιώσεων και άλλων εγγράφων που ο νόμος επιτρέπει, 24ωρης λειτουργίας.
• Ανοιχτή τηλεφωνική Γραµµή Δηµότη για την επίλυση των μικρών καθημερινών προβλημάτων.
• Πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαβούλευσης αμφίδρομης πληροφόρησης όπου θα κατατίθενται οι απόψεις των πολιτών για θέματα όπου αφορούν τον Δήμο μας και ο Δήμος με τις υπηρεσίες του θα απαντά σε ορισμένο χρονικό διάστημα.
• Διευκόλυνση του Δημότη, στις υπηρεσίες του Δήμου, με την κατάργηση περιττών εγγράφων για τη διεκπεραίωση εργασιών στις υπηρεσίες του Δήμου.
15.3.19
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget