Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σχολή Προπονητών (UEFA C) τον Ιανουάριο στην ΕΠΣ Πιερίας Ξεκίνησε η υποβολή των Αιτήσεων Συμμετοχής.
Η ΕΠΣ Πιερίας πιστή στις δεσμεύσεις της, για την κατά το δυνατό αρτιότερη κατάρτιση των προπονητών των συλλόγων – μελών της, θα λειτουργήσει τον προσεχή Ιανουάριο (07-19.01.2019).... σε άμεση συνεργασία με την ΕΠΟ, σχολή προπονητών για την κατηγορία UEFA C.
Η εφαρμογή εξάλλου από την προσεχή περίοδο, της διάταξης του ΚΑΠ που προβλέπει την υποχρεωτική παρουσία πιστοποιημένου – πτυχιούχου προπονητή (με κάρτα τριετίας) σε κάθε ομάδα -ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται, ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομών των συλλόγων- θα είναι υποχρέωση για τους συλλόγους και αποτελεί ευκαιρία για όλους εκείνους οι οποίοι ασχολούνται η θέλουν να ασχοληθούν ως προπονητές ποδοσφαίρου, να αποκτήσουν ένα βασικό πτυχίο (και την απαραίτητη κατάρτιση).
Οι Ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής (με τα υπόλοιπα ζητούμενα έγγραφα) στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας (Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου), μέχρι και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.
Θα ακολουθήσει η περίοδος αξιολόγησης των Αιτήσεων και ακολούθως θα επιλεγούν σαράντα (40) τελικώς συμμετέχοντες (36 άνδρες και 4 γυναίκες) οι οποίοι καταβάλλοντας το σχετικό παράβολο (500 €), θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής (από 7 έως 19 Ιανουαρίου 2019), ώστε να λάβουν (κατόπιν εξετάσεων) το πτυχίο.
Για τις γυναίκες ενδιαφερόμενες η τελική επιλογή θα γίνει από αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και η συμμετοχή τους στη σχολή, θα είναι δωρεάν.
Για τους άνδρες, η εντοπιότητα αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη σχολή UEFA C.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
1.Αίτηση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας στη Ν. Έφεσο
(Δευτέρα – Σάββατο 09:00 - 12:00, & Τρίτη, Παρασκευή 18:30 – 20:00)
2.Βεβαίωση ΕΠΟ ή ΕΠΣ ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής (προαιρετικά)
3. Πρόσφατο Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
4. Πρόσφατο Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος.
5. Πρόσφατη Ιατρική βεβαίωση -περί υγείας- από Παθολόγο Ιατρό
(όχι παλαιότερη των δύο (2) μηνών)
6. Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις
7. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο (Απολυτήριο Γ΄ Γυμνασίου τουλάχιστον)
8. Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης.
Πληροφορίες: ΕΠΣ Πιερίας, Τηλέφωνο: 23510 27565
4.12.18
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget