Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πιερίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πιερίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00 στην αίθουσα "ΑΡΙΑ" στη Γανόχωρα Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση, η κοπή πίτας και θα απονεμηθούν ΕΠΑΙΝΟΙ στα παιδιά των μελών μας, που πέτυχαν το 2018 την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ,ΑΕΙ) θα επακολουθήσει συνεστίαση με μουσικό πρόγραμμα.

Τιμή πρόσκλησης ανά άτομο 5€ (με πλήρες μενού και ποτό)
28.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget