Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σε γιορτινούς ρυθμούς η Κατερίνη
Ξεκίνησε χτες το ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, που οργανώνει ο Δήμος Κατερίνης, στο δυτικό τμήμα της πόλης, κοντά στο παλιό νοσοκομείο με την μουσική εκδήλωση του Γιάννη Χαρίση, Γ. και Χ. Γαργαετίδη, Αντ. Πίτλιακα και Φ.Κονταξή. Αξίζει.. να το επισκεφτεί κανείς, πανδαισία χρωμάτων, γιορταστική ατμόσφαιρα, εκπλήξεις κ.ά. – έχοντας υπόψη, πάντως, ότι θα δυσκολευτεί να βρει μέρος να παρκάρει το αυτοκίνητο του. Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν (συναυλίες, θεατρικά, παραμύθια, facepainting, κατασκευές κ.ά.).
Το άλλο μεγάλο γιορταστικό event της πόλης, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, που οργανώνουν εδώ και χρόνια οι 500 εθελοντές και οι Γιατροί του Κόσμου, βρίσκεται στη βόρεια είσοδο της πόλης, στον Καπνικό Σταθμό, δίπλα στο τεράστιο δωρεάν πάρκινγκ των Δικαστηρίων Κατερίνης, και ξεκινάει με πλούσιο πρωϊνό πρόγραμμα μεθαύριο Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου με τα 80 σχολεία και νηπιαγωγεία που θα το επισκεφτούν, μαζί με τους εκπαιδευτικούς συνοδούς τους, συνολικά πάνω από 4.000 άτομα. Όλα είναι έτοιμα (τα 12 ξύλινα σπιτάκια, ο ξυλόφουρνος, το λούναπαρκ, η φάτνη, ομαδικά παιχνίδια, θεατρικά, παραμυθούπολη, αράνι, αερόστατα κ.ά.)Το πρόγραμμα για όλους, μικρούς και μεγάλους, ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου (μέχρι και τις 30), καθημερινά από τις 17:30 μέχρι 23.30 – επίσης με πλούσιο πρόγραμμα (μουσικά συγκροτήματα, χορευτικούς συλλόγους, καφενέ, κουζίνα της γιαγιάς κ.ά.). Πέρσι το επισκέφτηκαν πάνω από 40.000 άτομα, ενώ φέτος αναμένεται να σπάσει νέο ρεκόρ, με επίσκεψη σχολείων και εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα, το Λουξεμβούργο, Μ. Βρετανία κ.ά.

Η φετινή έκπληξη είναι το Μαγεμένο Δάσος στην εξέδρα πολιτιστικών εκδηλώσεων (εκεί όπου πέρσι έδωσαν τις συναυλίες η Γλυκερία και τα άλλα μουσικά σχήματα)..
Η είσοδος είναι ελεύθερη και το σλόγκαν "αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι". Προαιρετικά μπορεί κανείς να φέρει φάρμακα που περισσεύουν ή δεν του χρειάζονται (για το κοινωνικό ιατρείο και κοινωνικό φαρμακείο - που εξυπηρετεί 700 άπορες και ανασφάλιστες οικογένειες) - ή δύο κιλά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (που εξυπηρετεί 500 άπορες οικογένειες).
8.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget