Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αυτή είναι η διαφορετικότητα της διδασκαλίας πυγμαχίας του Κώστα Χουρίδη!
Μάχες πυγμαχίας δεν έχω δει στη ζωή μου πολλές. Κι από τις λίγες αναμετρήσεις που παρακολούθησα τελευταία ξεχώρισα τη διαφορετικότητα του προπονητή Kostas Huron σε σχέση με τους άλλους. Ο μαχητής του την ώρα του αγώνα μάχεται με σεμνότητα, με δυναμική, με άρτια τεχνική. Δεν κομπάζει τη νίκη του πριν ακούσει το αποτέλεσμα της κριτικής επιτροπής.

Ο Κώστας Χούρον δεν φωνασκεί στον αγωνιζόμενο αθλητή του, ενοχλώντας τον αντίπαλο. Απλά παρακολουθεί και θαυμάζει τον αθλητή του, ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς και των δύο, δασκάλου και μαθητή.

Η νίκη για το huronboxing δεν έχει μόνο ετυμολογική σημασία. Έχει βαθύτερο νόημα, είναι νίκη της ηθικής, της ευγενούς άμιλλας, του αθλητισμού.

Αυτή είναι η διαφορετικότητα της διδασκαλίας πυγμαχίας του Κώστα Χουρίδη. Η διαφορετικότητα του Κώστα ως άνθρωπος πάνω από όλα, αλλά και ως δάσκαλος ενός τόσο δύσκολου αθλήματος που απαιτεί ισορροπία ψυχής και σώματος. Οι αθλητές του νιώθουν ευλογημένοι που ακολουθούν τη διδασκαλία του. Κι αυτό είναι προνόμιο του Κώστα, ίσως και αποκλειστικότητά του.
3.12.18
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget