Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επιχορήγηση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
Για μία ακόμη φορά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο ευρύ κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος....Πιο συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, την επιχορήγηση για την οικονομική ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η κα Μαυρίδου τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή της στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τις συντονισμένες ενέργειες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά, το γεγονός, ότι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε για ακόμη μια φορά στο πολυσχιδές έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή της σημερινής οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων μας, προκειμένου να συνεχίσει με συνέπεια και αξιοπρέπεια να προσφέρει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του στις εμπερίστατες γερόντισσες που χρήζουν βοήθειας, προστασίας και φροντίδας. Η τοπική κοινωνία μας, έχει ανάγκη τις πνευματικές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της Εκκλησίας μας, έχει ανάγκη το πνεύμα αλληλεγγύης και ευεργεσίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κυρίου Γεωργίου».

Από την πλευρά τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Μπάτσιος ευχαρίστησαν θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη διαρκή της συνδρομή και την ουσιαστική της στήριξη στο ανθρωπιστικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα αυτά θα συμβάλουν σημαντικά στην καλύτερη λειτουργία του Γηροκομείου.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αυξάνουν τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως, ευκολύνουν ασφαλώς τις υπέρ των εμπεριστάτων φροντίδες της τοπικής Εκκλησίας και ενθαρρύνουν τη συνέχιση των φιλάνθρωπων προσπαθειών για την ανακούφιση εκείνων, που δοκιμάζονται και πραγματικά έχουν ανάγκη βοηθείας και συμπαράστασης.
4.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget