Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Όταν οι λέξεις ερωτεύονται και γίνονται ποίηση....
Οι «Ερωτευμένες λέξεις» του Αντώνη Σαμολαδά, εβδομήντα ποιήματα σε μια ξεχωριστή συλλογή με επίκεντρο την αγάπη, τον έρωτα, την γυναίκα παρουσιάστηκαν ...τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2018».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απύφθηναν χαιρετισμό η εκπρόσωπος του Δημάρχου κα Ροδή Ελευθεριάδου, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κα Χάιδω Παπαχατζή και το μέλος της επιτροπής προγράμματος των «Αικατερινείων»κα Μαρία Σωτηριάδου.

Την παρουσίαση συντόνισε η Γεωργία Πιπινά ενώ για την ποιητική συλλογή μίλησαν η κα Φιλαρέτη Βυζαντίου, φιλόλογος ποιήτρια, η κα. Γιώτα Παπαδοπούλου, ο κ. Γιώργος Ράπτης, φιλόλογος συγγραφέας και ο κ. Γιώργος Χανδόλιας συγγραφέας-ηθοποιός.

Την εκδήλωση μουσικά πλαισίωσαν η Ιωάννα Ηλιάδου (τραγούδι), η Κατερίνα Ελενίδου στο πιάνο και ο Ελευθέριος Κηπόπουλος (κιθάρα).8.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget