Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πιο παραμυθένια από ποτέ…
 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το δικό τους παραμύθι στο μαγικό Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, που συνοδευόμενοι από τους δασκάλους και τους καθηγητές τους, αναμένεται να επισκεφθούντο θεματικό πάρκο της πόλης μας. Εκτός όμως από.. τα σχολεία του νομού, το Πάρκο των Χρωμάτων έχουν επιλέξει να επισκεφθούν σχολεία και φορείς από γειτονικούς νομούς, προκειμένου να ζήσουν το δικό τους ξεχωριστό παραμύθι…..

Τα μικρά και μεγάλα παιδιά θα απολαύσουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, μυρωδάτο, χρωματιστό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας. Θα επιβιβαστούν και φέτος στο «Πολικό εξπρές», ξεκινώντας ένα ξεχωριστό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, θα επισκεφθούν τον «Άγιο Βασίλη» στο σπίτι του, θα δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές στο «Ειδικό Εργαστήριο» παρέα με τα ξωτικά, θα στείλουν το γράμμα και τις επιθυμίες του στο «Ταχυδρομείο», ενώ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την «Χώρα της Χρωματιστής Περιπέτειας» την «Αστερούπολη», το «Μαγεμένο Δάσος», το «Ζαχαροχωριό», να ζήσουν μοναδικές περιπέτειες στο«Λαβύρινθο των προσκόπων», και να γνωρίσουν το άθλημα της τοξοβολίας σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, στη «Χώρα του Ρομπέν των Δασών: Τοξοβολία».

Επιπλέον οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τα παραμύθια που καθημερινά ζωντανεύουν στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης. Πρόκειται για «Τα Χριστούγεννα της Λούλας της Στρουμπουλούλας», και «Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες εν Δράσει»

Οι εκδηλώσεις αφιερώνονται στα παιδιά, δίνοντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να εκφραστούν δημιουργικά, να απολαύσουνδρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών, συναυλίες και δημιουργικά εργαστήρια εικαστικών, όλα δωρεάν.
3.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget