Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κατερίνη: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων


Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο στην Κατερίνη όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018. Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 θα μείνουν ανοιχτά έως τις 4 μ.μ. όπως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018.

Θα είναι κλειστά ανήμερα των Χριστουγέννων (Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018) και της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019), όπως και την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019.

Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο είναι το ακόλουθο:


7.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget