Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αλαλούμ με το κοινωνικό μέρισμα - Έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αλαλούμ με το κοινωνικό μέρισμα - Έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αγωνία για τους δικαιούχους – Πού και πώς θα κάνετε την αίτηση

Μπορεί η κυβέρνηση να διαφημίζει παντού πως μοιράζει… χρήμα στο λαό, ωστόσο, φαίνεται πως τεχνικά και τεχνολογικά δεν ήταν έτοιμη.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποτίθεται ότι θα άνοιγε την περασμένη Τρίτη (04/12), αλλά, μερικές τεχνικές λεπτομέρειες – όπως τις χαρακτήριζαν πηγές του υπουργείου Εργασίας, ανέβαλε το άνοιγμα της πλατφόρμας koinonikomerisma.gr για την Παρασκευή (07/12).

Η ίδια η υπουργός μάλιστα κ. Έφη Αχτσιόγλου, ενημέρωσε με μήνυμά της στο Facebook πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε, καλώντας ουσιαστικά τον κόσμο να μπει και να υποβάλει αίτηση.Τότε λοιπόν άρχισε και το… αλαλούμ. Η σελίδα έμεινε ανοιχτή για μερικά λεπτά, αλλά, λίγο αργότερα έπεσε, προφανώς εξαιτίας λόγω των χιλιάδων ενδιαφερόμενων που την επισκέφθηκαν.

Το βράδυ της Παρασκευής τέθηκε ξανά σε λειτουργία αλλά και πάλι για λίγο. Το ίδιο και το Σάββατο το πρωί.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, η εικόνα που αντικρίζει όποιος μπαίνει στην ιστοσελίδα koinonikomerisma.gr είναι αυτή:

Προφανέστατα στην κυβέρνηση δεν είχαν υπολογίσει το τεράστιο ενδιαφέρον και πλέον είναι εκτεθειμένοι απέναντι στους πολίτες καθώς, προσπαθούν να μπουν όλοι για να κάνουν την αίτηση και η πλατφόρμα είναι «νεκρή».

Όσο κι αν προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον υπεύθυνο στο υπουργείο Εργασίας, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα κανείς. Σάββατο γαρ…

Υποθέτουμε ότι από… Δευτέρα θα κοιτάξουν το πρόβλημα στο υπουργείο και θα τελειώσει η ταλαιπωρία των πολιτών που προσπαθούν να κάνουν την αίτηση του κοινωνικού μερίσματος.
8.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget