Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νεκρός επιλοχίας από έλλειψη γιατρών σε στρατιωτικό νοσοκομείο
Την Οδύσσεια αλλά και την τραγική κατάληξη του παιδιού της, καθώς τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, περιγράφει μια γυναίκα από τον Έβρο.

Το... περιστατικό έγινε στις αρχές Νοεμβρίου στο Διδυμότειχο όπου ένας 39χρονος επιλοχίας έχασε τη ζωή του από έμφραγμα μέσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Προηγουμένως είχε "περιηγηθεί" από το κέντρο υγείας της περιοχής και το γενικό νοσοκομείο της περιφέρειας. Μετά από ώρες και χάνοντας πολύτιμο χρόνο, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα του μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, κατήγγειλε την πολύμηνη έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό στο στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού έστω και με διακομιδή στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσθεσε δε ότι ενώ έχουν περάσει 15 ημέρες που “έφυγε” το παιδί της και από το ΓΕΣ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση, που να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και ένας νέος άνθρωπος, ένα στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, έχασε τη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, οι μόνοι γιατροί που εξυπηρετούν ασθενείς είναι ψυχολόγος, ψυχίατρος, και οδοντίατρος, σε μία Μεραρχία με 2.500 στρατιωτικούς και 1000 περίπου Αστυνομικούς.
Την Οδύσσεια αλλά και την τραγική κατάληξη του παιδιού της, καθώς τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, περιγράφει μια γυναίκα από τον Έβρο. Το περιστατικό έγινε στις αρχές Νοεμβρίου στο Διδυμότειχο όπου ένας 39χρονος επιλοχίας έχασε τη ζωή του από έμφραγμα μέσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Προηγουμένως είχε "περιηγηθεί" από το κέντρο υγείας της περιοχής και το γενικό νοσοκομείο της περιφέρειας. Μετά από ώρες και χάνοντας πολύτιμο χρόνο, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Η μητέρα του μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, κατήγγειλε την πολύμηνη έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό στο στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού έστω και με διακομιδή στη Θεσσαλονίκη. Πρόσθεσε δε ότι ενώ έχουν περάσει 15 ημέρες που “έφυγε” το παιδί της και από το ΓΕΣ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση, που να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και ένας νέος άνθρωπος, ένα στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, έχασε τη ζωή του. Αυτή τη στιγμή στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, οι μόνοι γιατροί που εξυπηρετούν ασθενείς είναι ψυχολόγος, ψυχίατρος, και οδοντίατρος, σε μία Μεραρχία με 2.500 στρατιωτικούς και 1000 περίπου Αστυνομικούς.
3.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget