Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ετήσιος Χορός Θρακικού ΓανόχωραΜε μεγάλη επιτυχία και σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας, στην αίθουσα δεξιώσεων Άρια.

Αυτή... τη φορά είχαμε στην ορχήστρα το μουσικό σχήμα Ακριτικός Ήχος, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Κατερίνη και κράτησε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τιμήσαμε έναν ξεχωριστό Γανοχωρίτη τον κύριο Μηλιάτη Σωτήρη που επί πολλά έτη μαγείρευε την φασολάδα στα κούλουμα.

Ο Χοροδιδάσκαλός μας κ. Ρέμπας Γιώργος και τα χορευτικά μας τμήματα Παιδικό και Εφηβικό, ''έκλεψαν'' την παράσταση και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό χορευτικό πρόγραμμα.Οφείλουμε ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , στους πολιτιστικούς συλλόγους και που μας τίμησαν με την παρουσία τους : Κόρες Πιερίων ''Οι Κατερινιώτισσες'', οι Αηδημητρινοί, Νοσταλγοί της Παράδοσης, Χορευτικός Όμιλος Κατερίνης, Θρακική Εστία, το φιλοζωικό σωματείο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κίτρους, το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης ''Ξαθέρι'', η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών, Μικρασιάτες Πιερίας, ο όμιλος φίλων της φύσης Μαστόδοντας-Νεοκαισάρεια, οι Κουμπαγιώτες Κορινού και ο σύλλογος Άνω Αγίου Ιωάννη ''Άργος''.Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, τον πρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π κ. Θεόδωρο Παυλίδη, τους αντιδημάρχους κ. Παπαζιώγα και Πιπίτσα Μακρίδου, τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Λιακόπουλο Θανάση, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Μακρίδη Νίκο, Παπαδημητρίου Μάκη, Περικλή Αμοιρίδη και τον πρόεδρο του χωριού μας κύριο Μαντονίτσα Γιάννη. Η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου εκπροσωπήθηκε από τον Ολυμπιονίκη μας κύριο Σάββα Καρυπίδη ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Άννα - Μάνη Παπαδημητρίου, κ. Φώντας Μπαραλιάκος και Μπέης Δημήτρης.Όπως πάντα, δίπλα μας, ο κύριος Μοσχολούρης Απόστολος που κατέγραψε με τον φακό του την όμορφη βραδιά και φυσικά ευχαριστούμε τον κ. Σταθακόπουλο Πέτρο με την Kappa News για το εκτενές ρεπορτάζ καθώς επίσης και τον ''Οδηγό Πιερίας'' για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά, τους δεκάδες χορηγούς που υποστήριξαν και φέτος τον χορό μας.


Το Δ/Σ Θρακικού Γανόχωρας

Αναστασιάδης Θωμάς
Σουλής Λευτέρης
Μπαλαμπάνη Χριστίνα
Δημήτρης Τουμλελές
Ανατολίτης Στέργιος
Ανθή Λυκίδου
Άννα Καλλιμάνη
Περίφανος Νίκος
Ελένη Αφατζάνη
10.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget