Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ομιλία στο ΙΕΚ Λυδία: «Η Διατροφογενομική στις μέρες μας»
Το IEK ΛΥΔΙΑ το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 π.μ. – 2 μ.μ σε συνεργασία με τους εκπρόσωπους της επιστημονικής ομάδας Γιώργο Λέωντα και Ιωάννη Χαριζανη , παρουσιάζει μια ομιλία για τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις της Διατροφογενομικής , της επιστήμης που ασχολείται με την συσχέτιση του τρόπου ζωής με την γεννετική έκφραση του μεταβολισμού . Πρόκειται για μια τρίωρη παρουσίαση όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το τι είναι η επιστήμη αυτή , πως επιδρά η διατροφή η άσκηση ,η αποκατάσταση και το περιβάλλον στον οργανισμό σε διάφορα μεταβολικά μονοπάτια , τους κίνδυνους που κρύβουν οι παλαιομένες αντιλήψεις περί διαιτών express και απαξίας της σίτισης ,τι σημαίνει μεταβολική διαταραχή καυσήμου καθώς και τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης μεταβολικών προβλημάτων ώστε να αποφευχθεί η πάθηση . Σκοπός της παρουσίασης είναι η εις βάθος ενημέρωση της σημασίας των φαινοτυπικών αξιών της διατροφής και της άσκησης στην ρύθμιση της έκφρασης του γονότυπου μας .
6.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget