Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

"ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ
Αναβρασμό" έχει προκαλέσει στο λαό της Πιερίας η πληροφορία που κυκλοφορεί για Σκοπιανό επιχειρηματία, ο οποίος σε συνεργασία με ΜΚΟ θέλουν να γεμίσουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ολυμπιακή Ακτή με εκατοντάδες....μετανάστες που απέλασε η Γερμανία και...μάλιστα για διαμονή χρονικής διάρκειας ενάμιση χρόνου και με την δελεαστική τιμή των 30 ευρώ το άτομο ημερησίως.

Αυτές οι πληροφορίες που διαδίδονται τις τελευταίες ώρες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους τουριστικούς επιχειρηματίες και στους πολίτες της Πιερίας, καθώς αν αληθεύουν, ένα τέτοιο ενδεχόμενο που θα εκτυλισσόταν σε μια από τις τουριστικότερες περιοχές είναι βέβαιο ότι θα επέφερε καίριο πλήγμα στο τουριστικό προϊόν του νομού σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης που συνεχίζεται και κλιμακώνεται τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σκοπιανός επιχειρηματίας θα μεταβεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο της Κατερίνης με τον δικηγόρο του, ενώ παράλληλα Έλληνες επιχειρηματίες και πολίτες θα προσέλθουν την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια σε όλο αυτό το σκηνικό που επιδιώκουν κάποιοι να στήσουν σε βάρος των τοπικών συμφερόντων.
12.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget