Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ - ΦΩΤΟ
Σύσσωμη η τοπική κοινωνία μέσω των εκπροσώπων της σε φορείς εκφράστηκε σήμερα ξεκάθαρα και ξάστερα στην συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Κατερίνης που έλαβε χώρα με την παρουσία του...δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελίας Ξυπτερά, του υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου, τουριστικών επαγγελματιών και πολιτών οι οποίοι αποφάνθηκαν ομόφωνα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ!

Έδωσαν έτσι απάντηση στις πληροφορίες που ήθελαν Σκοπιανό επιχειρηματία σε συνεργασία με ΜΚΟ και τις ευλογίες του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής να επιδιώκουν να γεμίσουν τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ολυμπιακής Ακτής με μετανάστες που απελάθηκαν από την Γερμανία.

Το μήνυμα που βγήκε από την σημερινή συνεδρίαση είναι ότι όλοι είναι στην ίδια γραμμή αγώνα για την διαφύλαξη με κάθε τρόπο του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας.

Ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Λεμονόπουλος ανέφερε ότι μίλησε με δικηγόρο μέσα από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και του είπε ότι έχει εντολή από το υπουργείο να προχωρήσει σε διαγωνισμούς για ενοικιάσεις κατοικιών στην Πιερία.12.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget