Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρόεδρος σωφρονιστικών για τον Αλβανό κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης: Τέτοια εγκλήματα δεν γίνονται αποδεκτά στην κουλτούρα της φυλακής
«Τέτοιου είδους αδικήματα, δεν γίνονται αποδεκτά στην κουλτούρα της φυλακής», δήλωσε στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων Σπύρος Καρακίτσος, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του 19χρονου κρατούμενου στις φυλακές Αυλώνα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο  κ. Καρακίτσος υπογράμμισε ότι «ήταν μεγάλο λάθος η επιλογή της φυλακής. Εξ' αρχής είχαμε θέσει το ερώτημα γιατί αυτός ο κρατούμενος επιλέχθηκε να μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνα, που δεν κρατάει τέτοιου είδους κρατούμενους και πόσο καιρό πίστευαν ότι αυτός ο κρατούμενος θα παραμείνει απομονωμένος και κλειδωμένος σε ένα κελί».

«Στην Ελλάδα, χρόνια τώρα λέμε ότι πρέπει να κατηγοριοποιηθούν οι ελληνικές φυλακές οι οποίες χωρίζονται μόνο σε α' και β' τύπο. Ατύπως, από μόνο του το σύστημα υπήρχε η φυλακή της Τρίπολης για τέτοιου είδους κρατούμενους. Επειδή τα τελευταία χρόνια τέτοιου είδους αδικήματα έχουν μία ραγδαία αύξηση, δημιουργήθηκε άλλη μία φυλακή για τέτοιου είδους κρατούμενους, των Γρεβενών», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν οι σωφρονιστικοί κάνουν τα ''στραβά'' μάτια σε τέτοιου είδους επιθέσεις, ο κ. Καρακίτσος απάντησε ότι «κατηγορηματικά όχι. Οι συνάδελφοί μου έκαναν ό,τι προβλεπόταν και ό,τι ήταν ανθρωπίνως και υπηρεσιακά δυνατόν για να διασφαλίσουν ο,τι μπορούσαν με βάση τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό που διέθεταν».

enikos.gr
12.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget