Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ''ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ'' ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Από το σχολείο, ως την παιδική χαρά και από την παρέα δίπλα μας, ως τον Σύλλογο που στα σπλάχνα του δραστηριοποιούνται παιδιά, ο σχολικός εκφοβισμός και εν γένει ο εκφοβισμός - bullying μας αφορά όλους. Δασκάλους, καθηγητές, γονείς, χοροδιδασκάλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς λειτουργούς που έρχονται σε επαφή με παιδιά για όποια δραστηριότητα.

Ο... Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ''Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' στην προσπάθεια του να συμβάλει στην αντιμετώπιση της σχολικής βίας αλλά ταυτόχρονα να ενημερώσει μέσου του Δικτύου σχολικής διαμεσολάβησης, καλεί όλους τους γονείς, τα παιδιά την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και όλους όσους επιθυμούν και θέλουν να ενημερωθούν, στην Επιστημονική ημερίδα που διοργανώνουμε για το λόγο αυτό την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ στην πόλη της Κατερίνης, όπου θα μας μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες ειδικοί στην σχολική βία και την σχολική διαμεσολάβηση.
Μέτα το πέρας της εκδήλωσης, για όσους ενδιαφέρονται και το επιθυμούν, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου
7.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget