Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Όταν ο ενεχυροδανειστής πρότεινε στον γνωστό παρουσιαστή διευθυντική θέση
«Είσαι καλός στο μάνατζμεντ για αυτό στο λέω»

Ο κατηγορούμενος ενεχυροδανειστής όχι μόνο είχε καλή συνεργασία με τον γνωστό παρουσιαστή αλλά φαίνεται πως εκτιμούσε και τις ικανότητες του στο μάνατζμεντ. Αυτός, προφανώς, ήταν και ο λόγος που του πρότεινε να αναλάβει διευθυντική θέση στην επιχείρηση του έστω και για λίγες ώρες την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης των δυο ανδρών, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την υπόθεση της «μαφίας του χρυσού», έρχεται η απρόσμενη πρόταση για δουλειά η οποία , ωστόσο, μοιάζει να μην ενθουσιάζει τον παρουσιαστή. Αφορμή για την τηλεφωνική τους επικοινωνία ήταν η υπογραφή συμφωνίας για να εμφανίζεται ο ενεχυροδανειστής στην εκπομπή του παρουσιαστή.

Ενεχυροδανειστής: Και ούτε θα γίνει άλλη συμφωνία. Εντάξει όποια άλλη εμφανιστεί δεν είναι αυθεντική. Τελείωσε.

Παρουσιαστής: Ακριβώς. Θα σου το υπογράψω αυτό καμία αντίρρηση. Αλλά πράγμα στο οποίο εγώ θα έχω πρόβλημα δεν στο υπογράφω. Προτιμώ να τσακωθούμε πώς να σου πω. Δεν μπορώ να το υπογράψω αυτό.

Ενεχυροδανειστής: Ναι εγώ είχα και μια άλλη σκέψη.

Παρουσιαστής: Για πες την

Ενεχυροδανειστής: Ότι ίσως που και που θα μπορούσες να δουλέψεις και για εμένα.

Παρουσιαστής: Εγώ θα κάνω αυτό που είπαμε. Το λήγουμε το θέμα. Και εγώ ξέρεις ότι θα το κάνω αυτό. Γιατί το έκανα και πριν.

Ενεχυροδανειστής: Ναι μάλιστα, εγώ άλλο σου λέω τώρα ίσως να βρεις καμία φόρμα ή απαγορεύεται δυο τρεις φορές την εβδομάδα να δουλέψεις στα καταστήματα μου διευθυντικά ή απαγορεύεται;

Παρουσιαστής: Απαγορεύεται δεν θα έπρεπε να είμαι στο κανάλι.

Ενεχυροδανειστής: Γιατί δεν σου επιτρέπουν να είσαι και σε άλλα μέρη, απαγορεύεται;

Παρουσιαστής: Απαγορεύεται…

Ενεχυροδανειστής: Α δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται. Αλλιώς θα μπορούσες να δουλέψεις τρεις ώρες και στην επιχείρηση μου, εβδομαδιαίως πέντε έτσι;

Παρουσιαστής: Ναι

Ενεχυροδανειστής: Και να έπαιρνες κάποια έξτρα χρήματα. Αυτό εννοώ βρε παιδί μου. Ντάξει αφού απαγορεύεται, απαγορεύεται. Γιατί βλέπω ότι είσαι καλός στο μάνατζμεντ γι αυτό στο λέω. Έλα μ ακούς;

Παρουσιαστής: Σε ακούω, ναι…
1.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget