Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

“Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2018”: Ξεκινήσαμε!
Φίλες και φίλοι

Σε 10 μέρες από σήμερα το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου”, το χωριό της καρδιάς μας, θα ανοίξει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί 4.200 μαθήτριες και μαθητές από 80 διαφορετικά σχολεία του Νομού Πιερίας. Οι αριθμοί αυτοί αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς διότι καταδεικνύουν το μέγεθος της αναγνώρισης από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Παράλληλα όμως αυτοί οι αριθμοί δείχνουν και το μέγεθος της ευθύνης το οποίο έχουμε αναλάβει απέναντι σε όλα αυτά τα παιδιά και τους δασκάλους τους οι οποίοι επέλεξαν την φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού για την εκπαιδευτική τους εκδρομή.

Οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για τις εθελόντριες και τους εθελοντές έχουν ανοίξει και από αυτή τη στιγμή μπορείτε να επιλέξετε τις ημέρες εκείνες τις οποίες επιθυμείτε να εργαστείτε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Σας παρακαλούμε να μην το αμελήσετε και να το κάνετε άμεσα! Οι μέρες πλησιάζουν και θα θέλαμε το θέμα της οργάνωσης του προσωπικού να τακτοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, διότι όπως καταλαβαίνετε, ο συντονισμός 400 εθελοντριών και εθελοντών είναι πολύ δύσκολος και χρονοβόρος και δεν μπορεί να γίνει την τελευταία στιγμή.

Χαιρόμαστε που για 5η συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε μαζί για να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές μπροστά στον αναμμένο ξυλόφουρνο και γύρω από τις φωτιές της αυλής τις πιο ζέστης γωνιάς της πόλης.
1.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget