Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης – Δ.Κ. Λόφου: Παρεμβάσεις αποκατάστασης και επανατοποθέτησης της στάσης του ΚΤΕΛ που είχε υποχωρήσει από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Νοεμβρίου 2017.
Ολοκληρώνονται στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου από συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, οι εργασίες αποκατάστασης, των ζημιών από τις πλημμύρες της 16ης και 17ης Νοεμβρίου 2017 αντίστοιχα.... Ειδικότερα, μετά την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης μήκους 14,00 και ύψους 4,50 μέτρων, για την αποκατάσταση οδού, εντός του πολεοδομικού ιστού της περιοχής, την ολοκλήρωση των σκυροδεμάτων, την επανεπίχωση με κατάλληλα υλικά, την τρέχουσα εβδομάδα επανατοποθετείται, στο συγκεκριμένο σημείο η στάση του ΚΤΕΛ, η οποία είχε υποχωρήσει από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

«Όπως δεσμευτήκαμε και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας μας, εργαζόμαστε συστηματικά και αποκαθίστανται σταδιακά και στο ακέραιο οι ζημιές σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, που επλήγησαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος συντονίζει τις εργασίες.

6.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget