Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ένας δράκος στον Όλυμπο...foto
Σε υψόμετρο 1000 περίπου μέτρων στον Όλυμπο, περιοχή «ΠΡΙΟΝΙΑ» κάτοικος βρήκε σε πέτρινο βράχο σκαλισμένη μια φτερωτή ύπαρξη , κεφαλή, σώμα, φτερωτά πόδια...
έναν κυνοκέφαλο με φτερά και πόδια δράκου, κερασφόρο με δύο οφθαλμούς. Τα χαρακτηριστικά του είναι εμφανή, με ελληνική και λατινική επιγραφή και αριθμούς, κατά πάσα πιθανότητα χρονολογία κατασκευής.
Τα ευρήματά του κοινοποίησε στην αρχαιολογική υπηρεσία Κατερίνης, και αναμένει τις ενέργειές της.
Η περιοχή σίγουρα παρουσιάζει αρχαιολογικό ενδιαφέρον και κάθε ανακάλυψη προσθέτει στο ήδη «βαρύ» όνομα του Ολύμπου.
Με κάθε επιφύλαξη και την ελάχιστη γνώση που διαθέτουμε και απολύτως εμπιστευόμενοι στις ικανότητες της αρχαιολογικής υπηρεσίας του Νομού, επισημαίνουμε ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια νέα ανακάλυψη στους πονηρούς καιρούς που ζούμε…


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα
15.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget