Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΦΟΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ-Ε.Π.Μ.Η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Ε.Π.Μ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 12/11/2018 και ώρα 7-8.30 μ.μ ,ξεκινά μια γνωριμία με τα εκφραστικά μέσα του σώματος μας (τις 5 αισθήσεις και τα 6 βασικά συναισθήματα) καθώς και τη χρήση τους στην καθημερινότητα μας....
Αρωγός σ΄αυτήν μας την προσπάθεια θα είναι ο κ.Θωμάς Βελισσάρης ηθοποιός,σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής και ορθοφωνίας.
Ξεχωριστή αναφορά θα γίνει στην ορθοφωνία, την φωνητική και την Αγωγή του Ελληνικού Λόγου μέσα από μια ατμόσφαιρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: stetzitzili@gmail.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
12.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget