Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ενημέρωση των σπουδαστών του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Κατερίνης.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των σπουδαστών του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Κατερίνης για θέματα σχετικά με το AIDS/HIV και τα υπόλοιπα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα.... Η Δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS/HIV που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 1 Δεκεμβρίου. Οι επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Υγείας Κατερίνης και της 4ης ΤΟ.Μ.Υ Κατερίνης κα Τοπάλη Δέσποινα, Μαρία Οικονόμου και Θεοδώρα Φουρκιώτη , ενημέρωσαν του σπουδαστές για τους τρόπους μετάδοσης και προστασίας των ΣΜΝ αλλά και για τα σωστή χρήση του προφυλακτικού.

Διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό το οποίο διέθεσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ τα προφυλακτικά ήταν δωρεά του Προμηθευτικού Συναιταιρισμού Φαρμακοποιών Νομού Πιερίας και της φαρμακοποιού Μαρινοπούλου Αικατερίνης.

Ο κ. Στεφανίδης Ιωάννης Διευθυντής του Δ. Ι.Ε.Κ Κατερίνης μας ευχαρίστησε και δήλωσε τη πρόθεση του να στηρίξει επόμενες δράσεις.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


29.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget