Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Σε συνέχεια των συναντήσεων με τους βουλευτές της Πιερίας για διαμαρτυρία για τη συνεχή μείωση των ωρών φυσικής αγωγής στα σχολεία ο σύλλογος πτυχιούχων φυσικής αγωγής Πιερίας, η ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Πιερίας και μαθητές συναντήθηκαν...

με το βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι η συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει το Μάιο. Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τη συνεχόμενη μείωση των ωρών, η τελευταία μάλιστα έγινε το Σεπτέμβριο στα ειδικά επαγγελματικά γυμνάσια και λύκεια. Του επιδόθηκε το κείμενο διαμαρτυρίας των μαθητών, το οποίο υπενθυμίζουμε, είναι υπογεγραμμένο από τους προέδρους των δεκαπενταμελών όλων των λυκείων της Κατερίνης και της Κ. Μηλιάς, το οποίο ξάφνιασε ευχάριστα το βουλευτή και του προκάλεσε ικανοποίηση για την κίνηση των μαθητών. Του επιδόθηκαν επίσης οι προτάσεις του ΣΥ.Π.Φ.Α Πιερίας, οι οποίες ανανεώθηκαν μετά τις τελευταίες αποφάσεις του υπουργείου και τη συνεχόμενη απαξίωση του σχολικού αθλητισμού. Τέλος του επιδόθηκαν και οι προτάσεις της ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, στις οποίες υποστηρίζεται ένθερμα η ανάγκη της αύξησης των ωρών φυσικής αγωγής σε όλες τς βαθμίδες για τη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών μας. Ο κ. Κουκοδήμος συμφώνησε με όλες τις προτάσεις, όντας ο ίδιος πρωταθλητής και πτυχιούχος φυσικής αγωγής, και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει επερώτηση στον υπουργό για το τι σκοπούς έχει για τη σχολική φυσική αγωγή.


Οι κινήσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν!

Το Δ.Σ
1.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget