Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη πραγματοποιήθηκε ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιεριας με την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, τον Ιατρικό Σύλλογο και.... άλλους φορείς.

 Η εκδήλωση στο σύνολό ήταν υπό την αιγίδα

τής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διαβητικών (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ),

του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας,

της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας,

της Εταιρίας Μελέτης Διαβητικού Ποδιού (ΕΜΕΔΙΠ),

του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας,

του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ),

της Διασωστικής Ομάδας Ν.Πιερίας,

της ΕΛΜΕ Πιερίας,

της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας,

του Δ.ΙΕΚ Κατερίνης,

αλλά και του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Το ψυχαγωγικό μέρος τής εκδήλωσης έχει αναλάβει η Φιλοτελική Ένωση Πιερίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας πραγματοποιηθηκαν παράλληλες δράσεις για τους πολίτες τής Κατερίνης και της Πιερίας (δώρα και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, εκπαίδευση γύρω από τον διαβήτη, το διαβητικό πόδι, την υγιεινή των δοντιών, τη διατροφή και την άσκηση, πρώτες βοήθειες κλπ). 

 ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


12.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget