Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΤΩΡΑ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ.....


Σε λίγα λεπτά της ώρας μια σημαντική γιορτή της ορθοδοξίας έρχεται! Τα ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ . Ο ομώνυμος ναός της διαλελυμένης μονής πέτρας Ολύμπου εδώ και πολλά χρόνια...στολίζεται και περιμένει αυτή την ημέρα τους πιστούς να προσκυνήσουν.
Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Πέτρας που παραθέτω στη φώτο , ήταν πάντα αυτή την ημέρα στολισμένη απο τους ευλαβείς υπαλλήλους του πρώην ψυχιατρείου πέτρας . Πολλοί προσκυνητές πολλά τα θαύματα που έκανε η Παναγία μας !
Δυο χρονιές τώρα απουσιάζει χωρίς λόγο με απόφαση του Μητροπολίτη μας , σαν να τιμωρεί όλους τους πιστούς υπαλλήλους, ντόπιους και μη προσκυνητές. Γιατί άραγε είναι τόσο δύσκολο να έρθει έστω και για μια μέρα στη φυσική της θέση;;

Ας φωτίσει η Παναγία μας , ώστε αυριο να κλάψουμε απο χαρά και συγκίνηση όλοι που θα είμαστε αύριο ώστε να την ΒΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και όχι <<φυλακισμένη >> και αυτή στην επισκοπή.
Ετσι πιστεύω οτι θα συντελεστεί η πραγματική αναβάθμιση του ναού προσελκύοντας πιστούς και σίγουρα οχι με τις δεκάδες λειτουργίες με παρόντες τον ιερέα τον ψάλτη και τον φύλακα!!21.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget