Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Γιώργος Λάλας: Πότε θ’ ανοίξουν οι πόρτες; (Αφιερωμένο στον Αείμνηστο Κώστα)
Από την Εκάβη του 2013 όταν πρωτοπροτάθηκε, σε αντίθεση όλων των τότε παρευρισκόμενων τοπικών φορέων, ο υποβιβασμός του Πιερικού από την επαγγελματική κατηγορία.... στο ισοζύγιο των εντυπώσεών μου μέτρησε η στάση που κράτησε ο καθένας μας μέχρι σήμερα, απέναντι στην αλληλουχία των γεγονότων που καθόρισαν την πορεία του Πιερικού. Μέσα από την διαδικασία μου αυτή μετρήθηκαν, πρώτοι οι εξαίρετοι κι ακολούθησαν οι συνήθεις. Τελευταίοι οι υποτιθέμενοι ενάρετοι με τους συν αυτοίς, που παρέκαμψαν

τη καλή μου θέληση και την ανιδιοτέλεια των θέσεών μου, κι αφού παράλληλα έκαναν κατάχρηση της επιρροής τους και των κανόνων καλής συμπεριφοράς, προέβησαν σε προειδοποιήσεις ή και απειλές, είτε μέσω τηλεφώνου είτε ενώπιον της Θέμιδος, με ξεκάθαρο στόχο την σιωπή μου.

Αφορμή για την ανάδειξη των παραπάνω απετέλεσε το πρόσφατο απειλητικό τηλεφώνημα, με τον δημοτικό αριθμό και το ονοματεπώνυμο του γνωστού και μη εξαιρετέου κάτοχου του να έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία, εκεί όπου σε πρώτο στάδιο θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις.

Κάτω από την πίεση του τελευταίου περιστατικού το οποίο σχετίζεται με τις εργασίες τις επερχόμενης συνέλευσης του Πιερικού και λόγω της εύλογης απουσίας μου από αυτήν, καλώ την ταλαίπωρη επιτροπή η οποία κλήθηκε, γι άλλη μια φόρα τα τελευταία χρόνια, να διευθύνει τις εξελίξεις προς την εξεύρεση διοικητικής λύσης, να λάβει υπόψη της την σημερινή μου αναφορά, εφιστώντας την προσοχή της ως προς την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Υπενθυμίζω δε, ότι είμαι κάθετα αντίθετος μ’ εκείνους που προτίθενται να αναλάβουν δράση ενώ, συμμετείχαν στο παρελθόν με οιονδήποτε τρόπο στην ΠΑΕ (η οποία εισήλθε ήδη στον 4ο χρόνο της εκκαθάρισης της) ή εξακολουθούν και επενδύουν στην ιδέα της διάλυσης του ΣΦΚ ή συνέδεσαν το όνομά τους με άλλους συλλόγους που στιγμάτισαν την Ιστορία του Πιερικού μας.

Δηλώνω επίσης, δανειζόμενος κομμάτι της ορολογίας των Εθελοντών του Καπνικού Σταθμού ότι, «εάν χρειαστεί να σηκώσουμε τα μανίκια και να στοιχηθούμε πίσω από το κάρο του Πιερικού, για να το βγάλουμε από την λάσπη», θα το κάνουμε.

Η παρθενική μου δημόσια τοποθέτηση περί των του Πιερικού, συνέπεσε με μία πολύ στενάχωρη απώλεια. Ο εξαίρετος συμπολίτης μας και κοινωνός της Ιδέας του Μεγάλου Πιερικού Κώστας Αλεξιάδης, πέρασε στην Αιωνιότητα.

Αδερφέ μας Κώστα, Καλό Σου Ταξίδι!

Με Τιμή
Γιώργος Λάλας
Υπερήφανο Μέλος ΣΦΚ & ΣΦΙΠ
19.11.18
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget