Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

"Ξηλώνεται" το τμήμα Εκδόσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από το φιάσκο με τα ημερολόγια
'Επειτα από τον σάλο που προκλήθηκε με την έκδοση ημερολογίων της ΕΛ.ΑΣ, στον χάρτη του οποίου η ΠΓΔΜ αναγράφεται ως «Μακεδονία» και τα Κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρος», με... απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας, 14 άτομα τα οποία υπηρετούσαν στο τμήμα Εκδόσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας, (ένστολοι αλλά και πολιτικό προσωπικό) απομακρύνονται από τη θέση τους, μέχρι νεωτέρας.

Από χθες ήδη διατάχθηκε ΕΔΕ για το ντροπιαστικό για την Υπηρεσία συμβάν. Η απομάκρυνση των ατόμων προβλέπεται λόγω της διαδικασίας αυτής που είναι σε εξέλιξη, μέχρι και την ολοκλήρωσή της.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δείτε την προκήρυξη για την έκδοση των επίμαχων ημερολογίων εδώ.
23.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget