Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ' τιμά τη μνήμη των πεσόντων
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' 78 χρόνια μετά, στο πλαίσιο ανάδειξης της ιστορικής αξίας, και θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των πεσόντων που θυσιάστηκαν ηρωικά υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα, θα τελέσει,το καθιερωμένο Ετήσιο Μνημόσυνο προς τιμήν όλων των Σαρακατσαναίων που πολέμησαν και χάθηκαν κατά το έπος του 1940.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018 στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στο Δίον Πιερίας μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.Η παρουσία όλων αποτελεί τιμή για εμάς προκειμένου να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους ανθρώπους που δώσανε την ζωή τους για την ελευθερία της Πατρίδος μας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα αναγνωστούν τα ονόματα όσων πολέμησαν και χάθηκαν στα αλβανικά βουνά. Στη συνέχεια θα παρατεθεί καφές για όλους τους παρευρισκομένους στο Καφέ ΑΛΛΙΣΤΟΣ.
Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου3.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget