Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης - Πιερίας: Πρόσκληση για την Τακτική Γενική Συνέλευση
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη», καλεί όλα τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στις 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 09.00πμ, στο κτίριο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, επί της οδού Μητροπολίτου Τραπεζούντας Χρύσανθου 13 (έναντι Δημοτικού Θεάτρου στο Πάρκο Κατερίνης).

Καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, να δηλώσουν συμμετοχή για την ανάδειξη του νέου Διοικητικό Συμβούλιου, στο γραφείο του συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2351 351 233 και ώρες 09.30 – 12.00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΕΤΓΣ θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και χρόνο το επόμενο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Οικονομικός Προϋπολογισμός για το έτος 2017.
Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση

Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΕΤΓΣ θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και χρόνο το επόμενο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Θεανώ Γελαδάρη


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα
19.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget