Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνέντευξη τύπου σχετικά με εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Πιερία και σύλληψη διακινητή κάνναβης στο Κιλκίς.


 
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο (14-11-2018) και ώρα 12.30 στο αμφιθέατρο της
ΓΑΔΘ, οδός Μοναστηρίου 326 στη Θεσσαλονίκη, ο Γενικός Περιφερειακός.... Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Μιλτιάδης
Πουρσανίδης και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
Αστυνόμος Β’ Πέτρος Τάνος, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σχετικά με
την εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας 47χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου
υγρών καυσίμων στην Πιερία και τη σύλληψη διακινητή μεγάλης ποσότητας
κάνναβης στους Ευζώνους Κιλκίς.
14.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget