Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Γεωργιανοί μεταμφιέστηκαν σε ηλικιωμένους με περούκες και μαγκούρες για ληστέψουν σπίτια


 
 
Όλα ξεκίνησαν στην διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν δυο φαινομενικά ηλικιωμένους άνδρες να κινούνται ύποπτα.
Από μακρυά έμοιαζαν προχωρημένης ηλικίας. Μάλιστα ο ένας κρατούσε μια “κατσούνα”.

Όταν..όμως οι αστυνομικοί πλησίασαν κατάλαβαν ότι οι δυο ύποπτοι ήταν μεταμφιεσμένοι. Φορούσαν περούκες για να φαίνονται μεγαλύτεροι.
Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.
Πάνω τους βρήκαν μια ταινία συσκευασίας, αλλά κυρίως δυο όπλα. Το ένα από τα πιστόλια είχε μάλιστα κλαπεί από σπίτι αστυνομικού πριν δυο χρόνια.
Όπως αποδείχθηκε πρόκειται για Γεωργιανούς στην καταγωγή και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τους σταμάτησαν πριν από την εισβολή σε κάποιο σπίτι της περιοχής. Σε κοντινή απόσταση σύμφωνα με πληροφορίες διαμένουν τουλάχιστον δυο γνωστοί εφοπλιστές.
17.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget