Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ε.Ο.Σ Κατερίνης , ενημέρωση δραστηριοτήτων

 
 
Ο ΕΟΣ Κατερίνης σε ανοικτή συνάντηση που είχε την 26 Νοε 2018 στο Hotel Olympion προς ενημέρωση των μελών του , περί ανάπτυξης ,νέων στόχων του τμήματος χιονοδρομίας, έγιναν γνωστά τα παρακάτω:....
Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης που ιδρύθηκε, το 1932 και είναι μέλος της Ε.Ο.Ο.Α της Ε.Ο.Χ.Α ,μέλος της Γ.Γ .Πολιτικής Προστασίας και καταγεγραμμένος στα μητρώα των ιστορικών ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Γ. Γ. Αθλητισμού , με δράση προ του 1940 και μάλιστα ως μοναδικό στο Νομό Πιερίας.

Ανακοινώνει την συνεργασία με δομές εκμάθησης σκι όπως η «Ελληνική Δράση Χειμερινών Αθλημάτων» και από σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα για την χιονοδρομία της Πιερίας.

Κυρίαρχο άθλημα του χειμώνα η χιονοδρομία παρά το ότι διεξάγεται σε ανοικτό στίβο φιλοδοξή να κάνει την προσπάθεια μας πιο ενδιαφέρουσα έτσι ώστε να μάθουμε ΣΚΙ & SNOWBOARD στα παιδιά μας και να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες που χρειάζονται για να χαρούν με σιγουριά το χιόνι.

Με αγωνία σήμερα αρχίζουμε να κτίζουμε και να προσπαθούμε να

Καλλιεργήσουμε την αυτογνωσία

Να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση

Να αναπτύξουμε την κοινωνικότητα των παιδιών

Να καλλιεργήσουμε την υπομονή και την επιμονή

Να διδάξουμε στα παιδιά τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα

Να μάθουμε στα παιδιά το σεβασμό προς το βουνό και τη φύση.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του Τεχνικού Δντη και συνεργάτη του Ε.Ο.Σ Κατερίνης , Μιχάλη Ζουράρη ,Πτυχιούχου προπονητή χιονοδρομίας της κρατικής Γερμανικής Ακαδημίας Κολώνίας ,Προπονητού Α΄κατηγορίας (Γ.Γ.Α) ,Εκπαιδευτή -Επιμορφωτή Προπονητών Χιονοδρομίας και επί σειρά ετών Τεχνικό σύμβουλο και ομοσπονδιακό προπονητή χειμερινών αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α) .Ο οποίος ανέλαβε την Δνση και την ευθύνη των σχολών του Ε.Ο.Σ Κατερίνης αναλύοντας λεπτομερώς το πρόγραμμα εκμάθησης και υλοποίησης των στόχων της Δκσης του ΕΟΣ Κατερίνης. 27.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget