Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου: Εξαντλούνται οι διαθέσιμες ημέρες επίσκεψης για σχολεία
 Προς τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τα Νηπιαγωγεία του νομού Πιερίας
Kυρίες και κύριοι,
πριν δύο μέρες, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 άνοιξαν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για τις επισκέψεις σχολείων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου.Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχουν ήδη δηλωθεί 37 σχόλια και περισσότεροι από 2.100 μαθήτριες και μαθητές. Αυτό σημαίνει πως εντός της τρέχουσας εβδομάδος θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των 4.400 παιδιών που μπορούν να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου.

Επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε όλους τους κανόνες ασφάλειας που θέτουν οι αρχές αλλά και να εξασφαλίσουμε ένα άνετο και αξιοπρεπές περιβάλλον στους επισκέπτες του χωριού, σας παρακαλούμε, αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε και φέτος τον Καπνικό Σταθμό, να το πράξετε άμεσα.

Φιλικά
Η συντονιστική επιτροπή
13.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget