Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Παρεμβάσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
Με έμφαση στην υγιεινή διαβίωση και την ασφάλεια μαθητών και διδασκόντων παρεμβάσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι σε εξέλιξη την τρέχουσα περίοδο, από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ειδικότερα, οι εργασίες, αφορούν χώρο (πρώην ΚΕΓΕ), ο οποίος μετά τις επικείμενες παρεμβάσεις και έως την ανέγερση νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο, πρόκειται προσωρινά να λειτουργήσει ως μέρος αυτού. Ήδη από το καλοκαίρι σε συνεννόηση με τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, υλοποιήθηκαν προκαταρκτικές εργασίες, όπως π.χ. ενοποίηση χώρων αίθουσας εκδηλώσεων και απομάκρυνση παλαιών αντικειμένων, ενώ στην παρούσα φάση οι εργασίες επικεντρώνονται μεταξύ άλλων στην αποξήλωση των κεράμων της υπάρχουσας σκεπής, στην κατασκευή νέας τεγίδωσης, στην τοποθέτηση θερμομόνωσης και στην επικεράμωση με κεραμίδια γαλλικού τύπου.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, θα ακολουθήσει αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης (λέβητα-κυκλοφορητή-θερμοστάτες χώρων), ενώ στις εργασίες που προγραμματίζονται περιλαμβάνεται η αντικατάσταση τόσο του ηλεκτρολογικού πίνακα με νέο, όσο και η αντικατάσταση όλων των καλωδιώσεων του χώρου.Το έργο προϋπολογισμού 71.950,90 ευρώ με Φ.Π.Α. χρηματοδοτείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ενώ εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.
29.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget