Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Υπάρχει κανένας αρμόδιος (και υπεύθυνος) για τον πεζόδρομο Κατερίνης;
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Διαβάζουμε ότι “Γνωστός γιατρός χτυπήθηκε στον πεζόδρομο της Κατερίνης από διερχόμενο όχημαστις 18:00 με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να διακομισθεί αρχικώς στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και εισήχθη στο χειρουργείο”.

Πολύ περίεργο. Τώρα ξύπνησε η Δημοτική Αστυνομία; Μέχρι τώρα έκανε τα στραβά μάτια. Τα μηχανάκια και κάθε είδους τροχοφόρα (ποδήλατα, ντελιβεράδες, φορτηγά που ξεφορτώνουν κ.ά.) αλωνίζουν τον πεζόδρομο όποτε...
και όπως τους γουστάρει, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των πεζών, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τις μητέρες με τα καροτσάκια και τα μικρά μωρά.

Χώρια τα αδέσποτα σκυλιά – πρόσφατα γνωστός δικηγόρος της πόλης μας υπέστη άγρια επίθεση από αδέσποτα μέσα στο κέντρο της πόλης, στον ίδιο πεζόδρομο.

Πεζόδρομος είναι αυτός ή καρμανιόλα;

Ποιος, τελοσπάντων, είναι αρμόδιος;

Ποιον να μηνύσουμε (για παράβαση καθήκοντος, βαριά αμέλεια ή ανθρωποκτονία) εάν, χτύπα ξύλο, συμβεί πάλι ατύχημα;

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι προκειμένου να τους ψηφίσουμε μάς υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Κανένας όμως δεν ασχολείται με αυτό το πρόβλημα – ίσως μόνον ο Λιακόπουλος που υποσχέθηκε για τα αδέσποτα.


1.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget