Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις για την ενοποίηση και βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων & αθλητικών εγκαταστάσεων στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.
Σάββας Χιονίδης: «σε ένα σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό του Δήμου μας, με προγραμματισμό, με συντονισμένες ενέργειες διευρύνουμε και ενοποιούμε έναν σημαντικό χώρο αθλητισμού. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις.... οι οποίες βελτιώνουν και ενισχύουν τις αθλητικές και όχι μόνο υποδομές […]αναβαθμίζουμε το σύνολο των αθλητικών χώρων που διαθέτουμε και διαμορφώνουμε τις συνθήκες για τη δημιουργία ακόμη περισσότερων χώρων άθλησης για όλους»

Σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων άθλησης και αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σε εξέλιξη στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης από την αντιδημαρχία τεχνικών έργων.


Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην ενοποίηση του υπάρχοντος γηπέδου (ποδοσφαίρου) με τα βοηθητικά γήπεδα και με το νέο αθλητικό χώρο πίσω από το γήπεδο, καθώς ο δρόμος μπροστά από το Α’ Δημοτικό αθλητικό Κέντρο δεν προβλέπεται στο σχέδιο πόλης και θα καταργηθεί. Ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες αποξήλωσης της ασφάλτου, κατασκευής κυκλικού κόμβου προκειμένου με τη διαφοροποίηση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών συνθηκών να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νέα Έφεσσο, την Περιφερειακή οδό και την πόλη της Κατερίνης.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κρασπεδόρειθρων, κατασκευάζεται η υπόβαση και η βάση (για να ακολουθήσει το ασφαλτικό) και ταυτόχρονα τα πεζοδρόμια αριστερά και δεξιά της οδού, μήκους 3 περίπου μέτρων. Επιπλέον, καθαρίστηκε και διαμορφώνεται ο κοινόχρηστος χώρος και ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων δίπλα από το γήπεδο, ενώ θα ακολουθήσει η κατασκευή κυκλικού κόμβου, η τοποθέτηση κυβόλιθων και αργότερα η τοποθέτηση φωτισμού.

Τέλος, ο χώρος πίσω από το γήπεδο, τον οποίο ήδη αξιοποιούν ως χώρο άθλησης δρομείς και άτομα όλων των ηλικιών διαμορφώνεται και σε πρώτη φάση κατασκευάζεται περίφραξη μήκους 400 μέτρων, ενώ αμέσως μετά θα γίνει περιμετρική δενδροφύτευση (λιγούστρα κ.α.) προκειμένου να αποκτήσει εικόνα αντίστοιχη με τα υφιστάμενα βοηθητικά γήπεδα.
«Σήμερα εδώ, σε ένα σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό του Δήμου μας, με προγραμματισμό, με συντονισμένες ενέργειες διευρύνουμε και ενοποιούμε έναν σημαντικό χώρο αθλητισμού. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις, οι οποίες βελτιώνουν και ενισχύουν τις αθλητικές και όχι μόνο υποδομές. Στον Δήμο Κατερίνης, στον οποίο διαχρονικά έχουμε αποδείξει ότι επενδύουμε στον αθλητισμό, αναβαθμίζουμε το σύνολο των αθλητικών χώρων που διαθέτουμε και διαμορφώνουμε τις συνθήκες για τη δημιουργία ακόμη περισσότερων χώρων άθλησης για όλους» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
14.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget