Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πραγματοποιήθηκε το 5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου, το 5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.... Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλοί μαθητές από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία εκτός από το να διαγωνισθούν με ευγενή άμιλλα, να γνωρισθούν και μεταξύ τους αφού ήταν από διάφορες περιοχές του Νομού Πιερίας. Ανεδείχθησαν έξι νικητές, τρεις από την κατηγορία μαθητών Δημοτικού και τρεις Γυμνασίου-Λυκείου.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό συμμετοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, ο οποίος παρευρέθηκε στο διαγωνισμό και συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας.

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον κατηχητή κ. Θεόδωρο Φουντουκίδη, που επιμελήθηκε το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και στο Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης, για την πολύτιμη συνεργασία του.19.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget