Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018»: Το σημερινό πρόγραμμα

"AIKATEΡΙΝΕΙΑ 2018" - Απόψε στις 19:00 στην Αστική Σχολή: Έκθεση της Νίτσας Ξανθοπούλου με θέμα: «Χειροποίητες κούκλες με φορεσιές του Μακεδονικού Αγώνα», ομιλία με θέμα: «Το ιστορικό πλαίσιο του Μακεδονικού Αγώνα», συναυλία του μουσικού σχήματος της Εστίας Πιερίδων Μουσών «ΠΑΡΟΛΥΜΠΙΟΙ».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε στην έκθεση της Νίτσας Ξανθοπούλου, με θέμα: «Χειροποίητες κούκλες με φορεσιές του Μακεδονικού Αγώνα».
Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Αστική Σχολή, εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης.
Συνδιοργάνωση: Εστία Πιερίδων Μουσών
Εγκαίνια έκθεσης: (Σήμερα) Δευτέρα 5 Νοεμβρίου & ώρα 19:00
Διάρκεια έκθεσης: 05-12 Νοεμβρίου 2018.
Ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ. έως 13:00 & 19:00 έως 21:00.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Παράλληλη εκδήλωση
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου & ώρα 19:00
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Το ιστορικό πλαίσιο του Μακεδονικού Αγώνα»
Ομιλητής: Νίκος Ναχόπουλος Δρ. Τοπικής Ιστορίας
Την εκδήλωση πλαισιώνει το Μουσικό Σχήμα της Εστίας Πιερίδων Μουσών «ΠΑΡΟΛΥΜΠΙΟΙ» με τους:
Βαγγέλη Γεωργούλη – Κλαρίνο
Νίκο Αποστολίδη – ούτι
Νίκο Μούμο – λαούτο
Ηλία Παπάζογλου – τραγούδι
Προλογίζει η Γιώτα Παπαδοπούλου, φιλόλογος – συγγραφέας.
5.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget