Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018»: Ατμοσφαιρική και μελωδική η βραδιά αργεντίνικου tango στην Αστική Σχολή.H Αστική Σχολή μετατράπηκε χθες το βράδυ, σε μια ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική milonga για τους φίλους του αργεντίνικου Tango. Ο λόγος για τη «MILONGA της Κατερίνης», η οποία με «όχημα» το TANGO ΟLYMPO συναντήθηκε με τους φίλους των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ»...Χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη σε όλους τους συντελεστές για την συμμετοχή τους στα φετινά «Αικατερίνεια», ενώ ειδική αναφορά έκανε «στις ξεχωριστές και υψηλής ποιοτικής στάθμης εκδηλώσεις, που διαχρονικά επιμελείται το «TANGO ΟLYMPO», το οποίο όπως αναφέρθηκε συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Χαιρετισμό απηύθηνε επίσης, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ» Μυράντα Παππά, ενώ εκ μέρους του TANGO OLYMPO, o κος Σάκης Τσιαμπέρας μίλησε για το πρόγραμμα της βραδιάς, εξηγώντας παράλληλα ότι Milonga σημαίνει συνάθροιση κοινού με σκοπό να ακούσουν ή/και να χορέψουν Tango, ένα είδος χορού, που έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO προϊόν άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το μουσικό πρόγραμμα, το οποίο επιμελήθηκε ο Ηλίας Οικονόμου επικεντρώθηκε σε τραγούδια από τη χρυσή εποχή του tango στην Ελλάδα, ορχηστρικά κομμάτια του αργεντίνικου tango, καθώς και tango nuevo (εξέλιξη του παραδοσιακού αργεντίνικου Τάνγκο), ενώ έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό όχι μόνο να απολαύσει μελωδικούς ήχους, αλλά και να χορέψει σε ένα φιλόξενο, ξεχωριστό και ανοιχτό χώρο σε όλους!

Νωρίτερα βέβαια, οι εξαιρετικοί maestros και υπεύθυνοι της ομάδας TANGO ΟLYMPO Ηλίας Οικονόμου και Μαρία Κοτσαλή με το θαυμάσιο χορευτικό τους show ενθουσίασαν τους μυημένους και μη φίλους του συγκεκριμένου είδους χορού, που θεωρείται ότι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα.
3.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget