Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Το πρώτο χαρμόσυνο νέο για το Μουσικό Σχολείο. Τα ΣΔΙΤ και η εμπειρία του 2009. Παραμένουμε σε επαγρύπνηση.Με χαρά πληροφορηθήκαμε χθες ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατασκευή του Νέου Μουσικού Σχολείου Κατερίνης μέσω ΣΔΙΤ, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 4892/01.11.2018.... Με βάση αυτό, το έργο ανατέθηκε στη Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Επιτρέψτε μας ως συνδυασμό να θεωρούμε ότι βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι στο θέμα αυτό, μιας και από την πρώτη στιγμή διατρανώνουμε την απόφαση μας να προτάξουμε την κατασκευή του έργου αυτού. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για το θέμα, αφήνοντας στην άκρη την πολιτική. Μπορεί για κάποιους το θέμα να μην ήταν πρωτεύον, όμως για εμάς ήταν και παραμένει η πρωταρχική μας προτεραιότητα.
Η εμπειρία του 2009
Θα θέλαμε όμως να υπενθυμίζουμε σε όλους τους δημότες ότι η Πιερία άκουσε και πάλι το θέμα των ΣΔΙΤ στο παρελθόν. Το 2009 ο τότε βουλευτής Γιώργος Κωνσταντόπουλος να είχε πετύχει ένα πολύ μεγάλο έργο για τη Βόρεια Πιερία, την κατασκευή Κέντρου Αποκατάστασης στο Αιγίνιο. Η επένδυση θα έφτανε τα 200 εκ Ευρώ και θα δημιουργούνταν 2.000 θέσεις εργασίας. Μετά τις εκλογές του 2009 η νέα κυβέρνηση που ακολούθησε απλά σταμάτησε το έργο και μέχρι σήμερα έμειναν οι μακέτες και οι καλές προθέσεις.
Παραμένουμε σε επαγρύπνηση
Για αυτό και τα χθεσινά νέα δεν αλλάζουν κάτι στον προγραμματισμό μας. Το νέο Μουσικό Σχολείο παραμένει η μεγάλη μας προτεραιότητα!
Αν το έργο προχωρήσει:
- Θα επιβλέψουμε από κοντά κάθε βήμα, ειδικά τα νομικά ζητήματα
- Θα φροντίσουμε να διασφαλίσουμε ότι το νέο Μουσικό Σχολείο θα παραμείνει δημόσιο και χωρίς κόστος για τους γονείς των μαθητών
- Θα βοηθήσουμε με εθελοντές και ό,τι άλλο χρειαστεί για την επίλυση κάθε άλλου ζητήματος που θα περνά από το χέρι μας
Αν το έργο σταματήσει:
- Θα προχωρήσουμε ταχύτατα στην υλοποίηση του έργου από πόρους του Δήμου, όπως έχουμε ανακοινώσει.
Το χθεσινό καλό νέο για το νέο Μουσικό Σχολείο είναι απλά ένα ακόμη θετικό βήμα. Θα είμαστε εδώ σε κάθε βήμα, μέχρι να παραδοθεί όπως πρέπει στην πόλη και τους δημότες της.

Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
2.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget