Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αποκαλυπτήρια της προτομής του 16χρονου ηρωικού μαχητή Απόστολου Κονταξάκη, ο οποίος έπεσε πολεμώντας τον Τούρκο κατακτητή

ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ηρωικού 16χρονου εθελοντή μαχητή Απόστολου Κονταξάκη, ο οποίος ήρθε από την Κρήτη για να πολεμήσει για..

την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους Τούρκους και έπεσε ηρωικά μαχόμενος τον Οκτώβριο του 1912, κατά τη μάχη απελευθέρωσης της Κατερίνης. Ο Αποστόλος Κονταξάκης είπε ψέμματα ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία, ώστε να καταφέρει να ενταχθεί στον ελληνικό στρατό και να πολεμήσει για τη λευτεριά της Ελλάδας.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:


 

 


18.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget