Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Με τον Κώστα Κουκοδήμο υπόψηφια Εύη ΒουνίσιουΜια νέα επιστήμονας, με άποψη και γνώμη, με ισχυρή θέληση να προσφέρει. Με χαρά υποδέχομαι στη δημοτική μας παράταξη την Εύη Βουνίσιου, της εύχομαι καλό αγώνα και δύναμη....
Δήλωση Εύης Βουνίσιου:


Τιμητική για μένα η πρόταση-πρόσκληση του Κώστα Κουκοδήμου, να ενώσουμε δυνάμεις για το καλό του Δήμου Κατερίνης. Αισθάνομαι εξαιρετική χαρά και δηλώνω αποφασισμένη να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον κοινό σκοπό. Είμαι 37 ετών, εκπαιδευτικός, και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου.
24.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget