Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μάκης Τσαρέλας: Δηλώνω υποψήφιος με τον συνδυασμό «Κίνηση Δημιουργίας» του Δημήτρη ΜυλωνέρουΤην υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Δίου Ολύμπου Δημήτρη Μυλωνέρου ανακοίνωσε ο ελεύθερος επαγγελματίας Μάκης Τσαρέλας....
Σε δήλωσή του ο κ. Τσαρέλας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Είμαι ένας νέος άνθρωπος, που αγαπώ και νοιάζομαι για τον τόπο μου. Ο Δήμος μας διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, καθώς επίσης και πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό, εκείνο που απαιτείται είναι ο καλός συντονισμός όλων αυτών των δυνατοτήτων που θα μας ξεκολλήσουν από τη μιζέρια της υφιστάμενης κατάστασης. Ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές να συνταχθώ ως υποψήφιος στη δημοτική παράταξη του Δημήτρη Μυλωνέρου, ενός νέου, άφθαρτου και με όραμα για τον Δήμο μας ανθρώπου. Τέλος απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις δημότισσες και τους δημότες του Δήμου μας να συμπορευτούν σ’ αυτή τη συλλογική μας προσπάθεια, νέων ανθρώπων με διάθεση για δουλειά και προσφορά, ώστε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο Δήμο. Είμαι σ’ αυτό τον αγώνα στο πλευρό του φίλου μου Δημήτρη Μυλωνέρου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, καλό μας αγώνα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μυλωνέρος επισημαίνει:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη ως υποψήφιο ένα νέο και δραστήριο άνθρωπο, τον φίλο Μάκη Τσαρέλα από την Τ.Κ. Δίου. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».
24.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget