Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ν.Φάρατζ: Η Ε.Ε. αποσυντίθεται - Μετά τους Βρετανούς ακολουθούν οι Ιταλοί

Για αποσύνθεση της Ε.Ε. που ήδη έχει αρχίσει έκανε λόγο ο Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο ευρωσκεπτικιστής πολιτικός και ηγέτης του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας, υποστήριξε σε νέες του δηλώσεις πως αμέσως μετά τη Μ.Βρετανία που κινείται στην πλευρά του Brexit, σειρά έχει η Ιταλία, "φωτογραφίζοντας" τη ραγδαία άνοδο του κινήματος των "Πέντε Αστέρων".

Αυτά υποστήριξε ο Βρετανός πολιτικός στην ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντέλα Σέρα, τονίζοντας παράλληλα πως ο πρωθυπουργός της Βρετανίας θα πρέπει να παραιτηθεί ακόμα κι αν το "ναι" στην παραμονή κερδίσει με οριακή διαφορά στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. "Δεν μπορούμε να χάσουμε αυτό το δημοψήφισμα. Θα είναι το Μπιγκ Μπανγκ της βρετανικής πολιτικής, τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο"δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στην Ευρώπη μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.
11.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget