Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σκέφτονται τον ανασχηματισμό στην κυβέρνηση - Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν

Αργά ή γρήγορα είναι αναπόφευκτος ο κυβερνητικός ανασχηματισμός.

Να ανακατέψει την κυβερνητική τραπουλόχαρτα θέλει ο Αλέξης Τσίπρας με τις επόμενες του κινήσεις να κρίνονται κάθε άλλο παρά προβλέψιμες. Αφότου "κάηκε" το χαρτί των εκλογών λόγω των μέτρων αλλά και της δημοσκοπικής κατρακύλας της κυβέρνησης, το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται στη συνηθισμένη λύση του ανασχηματισμού.

Το πόσο αποτελεσματική θα είναι αυτή λύση εν μέσω φοροκαταιγίδας (ειδικά από τον Σεπτέμβρη), αυτό μένει να φανεί στην πορεία, την ώρα που τα σενάρια των αποχωρήσεων και παραμονών δίνουν και παίρνουν.

Προς αποχώρηση φαίνεται να είναι όσοι ανήκουν στην ομάδα των "53" και έχουν θέση μέσα στην κυβέρνηση, όπως ο Θοδωρής Δρίτσας, ειδικά μετά τις δηλώσεις-παρωδία προ εβδομάδων για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ. Επίσης κόκκινο πανί φαίνεται να είναι ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ο οποίος συχνά πυκνά προκαλεί το κοινό αίσθημα και τις αντιδράσεις είτε μέσω δηλώσεων είτε μέσω αποφάσεών του. Σημαντικό ρόλο στον τελευταίο φαίνεται να παίζει και η σοβαρή επιδείνωση των σχέσεων κράτους-εκκλησίας.

Στο αντίποδα ο Γ.Σταθάκης φαίνεται να παραμένει στην κυβέρνηση αλλά ίσως σε άλλο πόστο, ενώ πληροφορίες θέλουν και τυχόν υπουργοποίηση και του Φώτη Κουβέλη (ίσως για το Υπουργείο Δικαιοσύνης).
5.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget