Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Το Δημοτικό Σχολείο Κορινού στην Εσθονία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τρίτο επιμορφωτικό ταξίδι του 12/θέσιου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κορινού στο Paikuse Pohikool - Parnu της Εσθονίας από 23 έως 27 Μαΐου στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «The European express. Everybody on board!»

 
Η αποστολή του 12/θέσιου  Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κορινού που συμμετείχε στην συνάντηση αυτή αποτελούνταν από τη συντονίστρια του προγράμματος κ. Τσιαλού Ευανθία, εκπαιδευτικό αγγλικής και τους εκπαιδευτικούς γενικής αγωγής κ. Σιδηρόπουλο Μιχάλη  και  κ. Ναζαρίδου Ανατολή.

Το πρόγραμμα Erasmus +  αφορά στην εφαρμογή της θεωρίας πολλαπλής νοημοσύνης του Gardner   (Multiple Intelligences theory) στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση  και αποτελεί σύμπραξη πέντε  χωρών : Ελλάδας, Γαλλίας, Τουρκίας, Eσθονίας   και  Ρουμανίας.

Η αποστολή του Δημοτικού Σχολείου Κορινού  έτυχε ιδιαίτερα θερμής φιλοξενίας από τους οικοδεσπότες και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με τους εταίρους εποικοδομητικές απόψεις σε ζητήματα καινοτόμων διδακτικών πρακτικών διδασκαλίας εφαρμόζοντας τη θεωρία πολλαπλής νοημοσύνης του Gardner, να πληροφορηθεί για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, να γνωρίσει τα κυριότερα αξιοθέατα  του Parnu και πτυχές της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής.

Η επόμενη συνάντηση εργασίας αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί στον Κορινό, τον Οκτώβριο του 2016.

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κορινού
Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος
8.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget